Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az ABC paralelogrammában m (Ā)=2m (Ď)és AB=AC=10cm.

Főoldal » Középiskola » Matematika
548
Az ABCD paralelogrammában m ( Ā)=2m (Ď)és AB=AC=10cm.
Számítsd ki az ABCD paralelogramma mértévét!
Számítsd ki az ABCD paralelogramma kerülését!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0