Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Német forditás SOS

57
Három tétel témát kéne lefordítani a vizsgámra... egy hónapja tanulok németet és különbözetit kell tennem... :S
Iskola
Berzsenyi Dániel Gimnáziumba járok. 11. osztályos vagyok. Most vezették be a beléptető kártyás rendszert. Az iskola két emeletes. A földszinten található néhány tanterem, ruhatár és a büfé. Az első emeleten van a titkárság és a tanári. Második emeleten még több tanterem van és a könyvtár. Az iskolának hatalmas aulája van amit a kiemelt eseményekkor és rendezvényeken használunk. Minden nap van testnevelés óra, de én fel vagyok mentve. Kellett választani fakultációt és én a matekot választottam. Az első óra 7:50-kor kezdődik. A hatodik óra után van egy 30 perces szünetünk hogy ebédelni tudjunk.
Lakás
Kertes házban élünk. Van 2 szobánk 1 nappalink 1 konyha és egy fürdő és wc. A nappali közepén van egy hatalmas fekete kör asztal amin tanulni szoktunk. És található itt még egy mélyhűtő és egy mélyhűtőláda. A nappali bal oldalából nyílik a szüleim szobája van benne egy agy az aggyal szemben ruhás szekrény. A szekrény mellett pedig tv. Előtte pedig egy asztal. A bejárati ajtóval szembe nyílik a konyha. A konyhában minden megtalálható hűtő asztal. Teljesen fel van szerelve. A konyha jobb oldalán található a fürdő és a wc. Bal oldalról pedig a gyerek szoba van. Nagyon kevés a hely 6 ágy van a szobában ebből kettő francia ágy. van 2 ruhás szekrényünk amiből kidőlnek a ruhák, de minden reggel azt hallgatom hogy nincs egy ruhám se amit felvegyek. A falaink tele vannak könyvekkel és képekkel és rengeteg kirakóval.
Nyugodtan változtassátok meg ha kell.. Nagyon köszönöm azoknak akik segítenek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

0