Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta-rendszer,középpontos hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
821
Koordináta-rendszerben ábrázolva egy háromszög csúcsainak koordinátái: A=(1;7)
B=(5;3)
C=(4;8)
Ha a lambda/λ: -3 hol lesz az A', B', C'?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
2
Középiskola / Matematika

Válaszok

0