Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
557
Az alábbi függvényekről tudjuk,hogy minden x-hez pozitív számot rendelnek. Határozzuk meg a függvények képletében szereplő c paraméter értékét!
a, f(x)=x négyzet+6x+c b, f(x)=2x négyzet-10x+c c, f(x)=-x négyzet+6x+c
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0