Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
747
Az ABC háromszögben az A csúcsnál levő szög nagyobb, mint a B csúcsnál levő szög. A CB oldalon úgy vesszük fel a D pontot, hogy DAC szög=CBA szög teljesüljön.

Mekkora az AC oldal, ha CB=12 cm és DC=3 cm?

6 cm
8 cm
7 cm
9 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0