Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta-geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
886
Egy rombusz két oldalegyenesének egyenlete 3x-10y-54=0 és 3x-10y+28=0. Az egyik átló az x-y+10=0 egyenletű egyenesre illeszkedik. Számítsuk ki a rombusz csúcsainak koordinátáit!
Valaki el tudná magyarázni a feladat megoldását?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0