Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Függvényes feladat,segítene valaki?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
639

Matek:
(a x)= |×|
b(x)=-|x|-3
c(x)=|x+5|+2

a(x)=1/3x+4
b(x)=1/3|-x|+2
c(x)=1/2(x-3)a másodikon +2

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0