Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kapjuk meg az egyik egyenletből a másikat? (Áramerősség)

Főoldal » Középiskola » Fizika
665
Ugyan nem házi, de ahhoz h megértsem, jó lenne tudni, hogy az I=q/t egyenletből hogyan jön ki az I=A*n*v*qe, ahol n a térfogategységben lévő szabad töltések száma, qe pedig az elektron töltése. Próbálkoztam úgy, hogy a 2. egyenletből vezettem vissza, de furcsa módon az jött ki, h I=V*q/t (a képen látható). Kérlek, segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0