Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudja segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
629
Az ABCD paralelogrammában M eleme (AB) es N eleme (AD) ugy, hogy AM/AB=3/5; ND/AD=2/5 es AC∩MN={P}.
Mennyi az AP/AC arany értéke??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0