Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög szerkesztés

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
ilyen adatok alapján kell megszerkesztenem egy háromszöget:
a = 3 cm ; b = 5 cm ; β - α = 30°

egy egész feladatsort kaptunk ilyen feladatokkal és nagyon nem jutok semmire pedig egész nap felette ültem, kérem hogy segítsen valaki :,)
csatolok egy képet is hogy milyen ábra van mellette
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0