Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni a matek háziban?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
A kérdés így szól: ábrázold az y=2x-3 összefüggésnek eleget tevő P(x;y) pontokat a koordináta-rendszerben, ha az alaphalmaz:
a) A= {a tanult számok}
b) A= {2≤x<6}
Mely számok alkotják egyes esetben a képhalmazt?

Addig tudom, hogy hogyan kell ábrázolni a függvényt, viszont a pontot, pontokat már nem, illetve hogy honnan kéne tudni a képhalmaz elemeit.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0