Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Feladat 1.
Egy Kocka térfogata 1331 dm3. Mekkora az éle és mekkora a felszíne?


Feladat 2.
Egy téglatest alakú akvárium élei : a= 50 cm, b=3,5 dm, c=400 mm
Hány liter víz fér az akváriumba?


Feladat 3.
A Föld mint bolygó átmérője: 12742 km, mekkora a föld felszíne?


Feladat 4.
Egy kúp alap körének sugara 30 cm, test magassága 40 cm. Mekkora az alkotója és mekkora a felszíne?


Feladat 5.
A Gízai (Egyiptomi Kheopsz piramis)i) nagy piramis egy négyzet alapú egyenes gúla. A piramis test magassága: 146,7 m. Az alapéle 232,4 m. Ha a piramis belseje teljesen üreges lenne akkor hány m3 levegő férne el benne?
A testmagassága:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0