Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika számolásban szeretnék segítséget kérni.

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
299
Egy m=2kg tömegű, r=6 cm sugarú henger (csiga) kerületén átvetett fonálon m1=3kg és m2=2kg tömeg függ. A csiga tehetetlenségi nyomatéka 1/2mr². Mekkora a testek gyorsulása? Mekkorák a kötélerők?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0