Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Harmónikus rezgőmozgás

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
412
Két pont harmónikus rezgőmozgást végez azonos frekvenciával és amplitúdóval. A t=0 pillanatban az egyik pont kitérése A/2, és az egyensúlyi helyzet felé mozog, a másik kitérése A. a) Mekkora az egyes rezgések kezdőfázisa? b) Mennyi idő múlva halad el egymás mellett a két pont először a kezdő pillanattól számítva? c) Mekkora relatív sebességgel haladnak el egymás mellett? (A= 6cm; T=2s.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0