Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Hasonlóság

Főoldal » Középiskola » Matematika
272
5. Egy trapéz oldalai a = 10 cm, b = 6 cm, c = 3 cm, d = 4 cm.
a.) Számítsd ki a kiegészítő háromszög oldalait!
b.) Milyen arányban osztják egymást a trapéz átlói

Az a ment, de a b-t nem tudom hogyan kell, valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#hasonlóság
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0