Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10. osztályos, Elektrosztatika

Főoldal » Középiskola » Fizika
321
Adott két pozitív töltés Q1és Q2 egymástól 80 centiméterre. Hol lesz egyensúlyban egy harmadik Q töltés?(Q = 3*10-4 C,Q1 = 2*10-4 C,Q2 =18*10-4 C)

Elméletileg ez 10. osztályos. Fogalmam sincs hogyan kéne megoldani. Elkezdtem de sehogysem kapom eredményt. Megpróbáltam koordináta-rendszerben felrajzolni, egyenletrendezéssel (F = k*q1*q2 / r^2)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, coulomb, elektroszatika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0