Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
329
készítse el egy fordulatszám szabályozott motorral kombinált szerszámgép főhajtómű kinematikai tervezését az alábbiakban megadott adatok alapján
fordulatszám tartomány: 120-1500 [1/min]
n(mot) min.=280 [1/min]
n(mot) névleges= 1500 [1/min]
n(mot) max= 4500 [1/min]

Határozza meg a hajtómű kinematikai jellemzőit.
Rajzolja meg a hajtómű fordulatszámábráját és kinematikai vázlatát.
Rajzolja meg az elméleti Pc-n és Mc-n karakterisztikákat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0