Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Analizis

Főoldal » Középiskola » Matematika
300
f:R->R

ha x kisebb, vagy egyenlo, mint 1 f(x)=2x^2-1
ha x nagyobb, mint 1 f(x)=1/x

Szamitsd ki a fuggveny teruletet az Ox tengellyel, ha x=0 es x=1

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0