Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Differenciáló, integráló kapcsolás

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
351
1. Határozza meg, mekkora feszültségváltozást okoz az 1. ábra impedancia változása egy függvénygenerátor (50 ohm) kimenetén. Fejezze ki az eredményt dB-ben is! R = 2,2 kohm C = 10 nF.
a) f = 100 kHz b) f = 7 kHz
2. Határozza meg, mekkora feszültségváltozást okoz az 2. ábra impedancia változása egy függvénygenerátor (50 ohm) kimenetén. Fejezze ki az eredményt dB-ben is! R és C ugyanazok.
a) f = 100 kHz b) f = 7 kHz
Csak a megoldás menete kellenne. Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, nehéz, villamosságtan, kapcsolás, váltakozóáram
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0