Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikások!!

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
351
Homogén B=0,5 Vs/m² indukciójú mágneses térbe v=1000000 m/s sebességű elektronokat lövünk az indukcióvonalakra merőlegesen. Mekkora az elektronok keringési frekvenciája Hz-ben kifeiezve? (az elektron fajlagos töltése q/m=1.78 10^11C/kg)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0