Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
383

1
2
3

FELADAT
Írd fel a C középpontú, r sugarú kör egyenletét!
a) C(5; 3), r = 2;
c) С(-5; 3), r = 0,5;
b) C(5; -3), r = 4;
d) C(0; 0), r = 10.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0