Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mechanika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
413
Egy test gyorsulását az a(t) = A * cos((2pi)/B * t) * i + Ck függvény írja le, ahol A = pi ^ 2 * m / (s ^ 2) B =4 sin C = - 10m / (s ^ 2)

t = 0s - b mekkora volt a test kezdősebesség-vektora és honnan indult a test, ha t_{1} = 2s - ban az r(2) = - 40i + 32j + 960k [m] pontban volt, és

t_{2} = 10 s-ban az origóba érkezett?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, vektor, egyetem, mechanika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0