Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, Az alábbi feladatban segítséget szeretnék kérni, levezetéssel.

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Adott egy R és egy r sugarú kör, ahol R - r = 8 cm. Azonos középponti szöghöz tartozó ívek hosszának arány a két háromszögben 4 : 3.
Mekkorák a sugarak?
R = ..........cm
r = ............cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0