Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Claudia

Főoldal » Általános iskola » Matematika
330
Az A -ban derékszögű ABC háromszög [AC] oldalának M felezőpontjában a háromszög sikjára merőlegest emelūnk , amelyben felveszük az O pontot úgy , hogy MO=2cm. Ha AB =8cm és BC=12cm, számitsátok ki d(O, BC)!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0