Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek help

Főoldal » Középiskola » Matematika
617
Egy négyszög alakú telek adatai: AB=20m, BC=30m, CD=35m, ABC =90°, BCD=70°. Hány méter kerítés szükséges a
telek körbekerítéséhez, ha 4% veszteséggel számolunk? Mekkora a telek értéke, ha 1m2 12.000 Ft-ot ér?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, help, négyszög, cosinus, sinus, gyors
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0