Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Váltakozó áram

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
313
Számítsuk ki az alábbi kapcsolás RC tagján a komplex teljesítményt és a fáziskülönbséget az áram és feszültség között.
Adatok: U=300V, R=1000 ohm, L1=15,92mikroH, L2=31,84mikroH, C=63,66pF, f=5MHz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0