Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segíts

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
Adottak az A, B, C, Dés E pontok egy körön ebben a sorrendben úgy, hogy AB = DE =40°, BC=100°, CD=80°
a) Számitsd ki az AE köriv mértékét!
b)Kösd össze az adott pontokat, es sorold fel a keletkezett
kongruens húrokat!
c) Keresd meg az átmérősen ellentett pontpárokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kor, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0