Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Haromszor ujrakezdtem mar a dogat,55percem van meg de legyszi segitsen valaki gyorsan(meg 3 feladat van)

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
A háromszög nehany adatat kell megadni:
a., a=9cm ; c=14cm; alfa=40fok
b., b=7cm ; a= 6cm ; alfa=41.8fok
c., a=3cm ; c=10cm ; gamma= 180fok
egesz szamra kerekitve legyszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Középiskola / Matematika

Válaszok

0