Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
331
Sziasztok! Sajnos akárhogy próbálom nem tudom megoldani ezt a feladatot. Esetleg tudna valaki segíteni? Nagyon sürgős lenne.

Ábrázold és jellemezd a következő függvényeket!
a) a(x) = 3x - 2 b)
b)b(x) = (x - 2)2- 4
c) c(x) = - |x + 3| + 2
d) d(x) = 2x
e) e(x) = log2x
f) f(x) = 2sinx + 1
g) g(x) = cos(x - pi/3)

Előre is köszönöm szépen!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0