Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logisztika 11osztály valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
334
Kérlek segítsetek, hogy letudjam ellenőrizni a fiam projekt munkáját . Sajnos távol áll tőlem ez a feladat! Előre is köszönöm a segítséget!!!

FELADAT:
Ön egy cipő nagykereskedelmi vállalkozás logisztikai vezetője.
A vállalkozás egy új,
- egyszintes
- átmenő rendszerű
- kereskedelmi elosztó raktárt szándékozik megépíteni,
aminek technikai, technológiai megtervezésével önt bízzák meg.

1. Az alábbi adatok ismeretében tervezze meg:
a raktár épület építészeti kialakítását, a polcrendszert és a közlekedési utakat,
a raktár tárolási technológiáját,
a komissiózó tér nagyságát,
az árumozgató targonca szükséges db. számát és emelési magasságát!
2. Rajzolja meg:
a raktár alaprajzát és, a tároló állványok és a közlekedő utak, valamint a komissiózó tér megjelölésével, és méretezze azt be!
egy polcsor oldalnézetét.

3. Számolja ki a raktár :
magasság-kihasználási tényezőjét: Hr = ?
terület-kihasználási tényezőjét: Ar = ?. Vegye figyelembe hasznos tárolótérnek a komissiózó tér területét is!
térfogat-kihasználási tényezőjét: Vr = ?. Itt is vegye hasznos térfogatnak a komissiózási térben elhelyezett raklapok térfogatát!
4. Rajzolja meg:
- egy-egy egymás feletti dobozsor elhelyezését az EUR-raklapon úgy, hogy a cipős-dobozok „kötésben” legyenek, azaz fedjék egymást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0