Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora az átlagszögsebessége,szöggyorsulása és szögelfordulása ennek a lendítőkeréknek?

Főoldal » Középiskola » Fizika
345
Előző feladatban már kiszámoltam ezeket: n=0,5 1/s; T=2s; ω=3.14 1/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szögsebesség, szögelfordulás, átlagszögsebesség
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0