Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
A következő halmazokat számhalmazformával add meg!
A:={-1,0,1,2,3,4,5}=
H:={7-nél kisebb egész számok}=
X:={1-nél kisebb, 6-nál kisebb egészek}=
Y:={-1nél nagyobb, 5-nél nem nagyobb egészek}=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0