Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi lehet a megoldás?

Főoldal » Középiskola » Fizika
366
Egy 10 cm sugarú gömb felületéból 36π×10-⁴ erővonal lép ki a felületre merőlegesen. Mit tudunk mondani a gömb belsejében lévő töltés nagyságáról és helyéről?

Eddig jutottam:
φ=E×A
E=φ/A= 36π×10-⁴ / 4×(0,01²)×π =0,09N/C

Innen viszont nem tudom hogy lehetne folytatni. Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika #elektrosztatika #fluxus #házi feladat
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0