Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koncentrációszámítások

Főoldal » Középiskola » Kémia
296
Egy 1,29 g/cm3 sűrűségű sósavoldat tömegkoncentrációja: 181 g/dm3 . Milyen Raoult koncentrációjú lesz az a sósav oldat, melyet úgy kapunk, hogy a fenti oldat 130 cm3- éhez 60 cm3 1,11 g/cm3 22 tömeg%-os sósavoldatot adunk?
Ar(H) = 1,01; Ar(O) = 15,99; Ar(Cl) = 35,45
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

0