Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Egy osztályban mindenki sportol: 16-an atletizálnak, 30-en valamilyen labdajátékot űznek, az utóbbiak fele nem atletizál.
a) Hányan vannak azok, akik mindkét sportágban aktívak?
|mindkettő| = fő
b) Hányan vannak a csak atlétizálók?
|csak A| = fő
c) Hányan járnak az osztályba?
|O| = fő
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0