Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni fizikaból4?

Főoldal » Középiskola » Fizika
340
M = 500 tonna tömegű vonat v = 72 km/h sebességgel halad. A vonat m1 = 400 tonna és m2 = 100 tonna tömegre szakad szét, a mozdony húzóereje változatlan. Mekkora távolságra van egymástól a két vonatrész a hátsó megállásának pillanatában, ha a súrlódási együttható  = 0,01?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0