Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület kerület számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Sziasztok! Ezekhez a feladatokhoz hozzá sem tudok kezdeni. Köszönöm előre is

Feladatok:
Ábrázold és számold ki!

1,Határozzuk meg a deltoid területét, ha átlói: e= 10 cm és f=6cm

2, Határozzuk meg a deltoid kerületét, területét, ha oldalai a = 6 cm, b= 3 cm és az oldalak által bezárt szög 120!

3, Egy paralelogramma két szomszédos oldala 16 cm, illetve 12 cm hosszú. Mekkora a 16 cm-es
oldalhoz tartozó magasság, ha a 12 cm-es oldalhoz 8,4 cm-es magasság tartozik?

4, Egy húrtrapéz alapjainak hossza 6,4 cm, illetve 4 cm, magassága 16 mm. Számitsd ki a trapéz keruletét és területet

5, Mekkora a rombusz területe, ha magassága 3 cm, hegyesszöge 600?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0