Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika V. Feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
409
Egy sebességszűrőn alkalmazott elektromos és mágneses mezőt az E = Eez és B = Bey
egyenletek írják le (Bey és Eez az y, illetve z irányú egységvektorokat jelölik).
Ha B = 0,02 T, mekkora térerősséget kell alkalmazni, hogy x tengely pozitív irányban haladó 100eV mozgási energiájú elektron pályája egyenes maradjon?

Lehetséges megoldások:
a, 119VkV/m b, 84V/m c, 2,96* 104V/m

Köszönöm szépen a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0