Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy a = 10 cm oldalú négyzet csúcsaiban négy egyforma, Q = +2 nC nagyságú ponttöltés helyezkedik el. Mekkora az egyik töltésre ható eredő elektromos erő nagysága?

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
517
Egy a = 10 cm oldalú négyzet csúcsaiban négy egyforma, Q = +2 nC
nagyságú ponttöltés helyezkedik el. Mekkora az egyik töltésre ható eredő
elektromos erő nagysága?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, töltés
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0