Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Merőlegesség párhuzamosság feltétele

Főoldal » Középiskola » Matematika
307
Sziasztok ebben a három feladatban szeretnék segítséget kérni.

1, írjuk fel az ab szakasz felezőmerőlegesének egyenletét ha:
a, A (0;0) B (-2;5)
b, A (1;3) B (-1;-3)
c, A (2;-3) B (-1;7)

2. e: 2x+ky =15
f: kx+4y=7
k=?, e||f

3, e: px+y=-1
f: 3x-8y=11
P=? e merőleges f-re

Köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0