Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
270
Légyszi várom a megoldásokat levezetéssel dolgozat miatt :(
a) cox=√3/2
b) tgx=0,215
c) sin(4x-0,15)=0,2536
d) 2·cos²x-5·cosx-4=0
e) sinx=-0,582
f) tgx=-4
g) cos(-2x+0,3)=-0,24
h) 3·sin²x+5·sinx-1=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, egyenlet, trigonometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0