Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás, középsuli 10.o

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
Egy csomag magyarkártyát jól megkavarunk, majd kihuzunk egy lapot, legyenek a következő események:
A = tököt húzunk
B = tízest vagy ászt húzunk
C = figurát húzunk
Adja meg szövegesen az alábbi eredményeket
A+B. ; A*B ; --
C
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek, SOS
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0