Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris egyeneletrendszer

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
334
Ha a, -3x-6x-4z=4
8x+9y+3z=3
19x+24y+hz=k
lineáris egyenletrendszernek végtelen sok megoldása van, akkor k=? h=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0