Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség halmazok matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
1. Adottak a következő halmazok: A ={ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9} B= {Az egyjegyű pozitív négyzetszámok}
C = {Az egyjegyű pozitív 4-gyel osztható számok} és D = {Az egyjegyű pozitív egész számok, melyeknek a
szorzata 6}
Készíts halmazábrát ezekről a halmazokról!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0