Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek halmazok segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
1. Adottak a következő halmazok: A ={ 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9} B= {Az egyjegyű pozitív négyzetszámok}
C = {Az egyjegyű pozitív 4-gyel osztható számok} és D = {Az egyjegyű pozitív egész számok, melyeknek a
szorzata 6}
Készíts halmazábrát ezekről a halmazokról!

Mi a D? Mik azok az egyjegyű + számok melyek szorzata 6?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0