Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Mennyi az ax²+bx+C=0 egyenlet gyökeinek a szorzata, ha ebben az egyenletben az a szám a 4x²-12x+9=0 egyenlet gyökeinek száma
b=-1 a c szám pedig az X(3x+4)=4 egyenlet kisebbik gyöke?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0