Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Mik az ax²+bx²+C=0 egyenlet gyökei, ha ebbe az egyenlet én az a szám az x²-7x+6=0 egyenlet nagyobbik gyöke, a b szám az (2x-1)²+12=(X+4)²-15 egyenlet gyöke, a c szám pedig a (3x+7)(3x+5)=0 egyenlet gyökeinek az összege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0