Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Alfa Béta kiszámolása

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
Derékszögű háromszögnél megvan az a,b,c. Hogy számolom ki az Alfát meg a Bétát?

a=7,b=8,c=10,63
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
cosinus, sinus, szögszámolás
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0