Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
A mellékelt ábrán ABCD egy 12 cm oldalú négyzet, DE=8cm, ,EC=6cm, CF=18cm és BF=9cm. Igazold, hogy a DEC szoge kongruens a CBF szögekkel!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0