Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ellenállások

Főoldal » Általános iskola » Fizika
337
R1=2.2ohm
R2=560ohm
U=3V
Mekkora az eredő ellenállása és mekkora a feszültség az egyes ellenállások kapcsain.
A 2. feladat a képen található,köszönöm a segitséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0